Servicii de rețelistică

Vă invităm să profitați de experiența noastră diversă, de expertiza extinsă și de obsesia noastră pentru satisfacția clienților.

Odată cu accelerarea digitalizării, organizațiile comerciale și producătorii conectează tot mai multe sucursale și terminale, ceea ce necesită soluții eficiente și convenabile de gestionare a rețelei. Doctor PC vă oferă clienților globali servicii de rețea rapide, sigure, simple și convenabile, creând posibilități nelimitate de creștere a afacerilor.

Complexitatea rețelelor și diversificarea aplicațiilor fac ca experiența în domeniul rețelelor și gestionarea delicată a acestora să fie din ce în ce mai importante. Serviciile Doctor PC oferă o platformă de gestionare a rețelelor ușor de utilizat, prin care vă puteți gestiona ușor și eficient rețelele, oricând și oriunde.

Securitatea și controlul informațiilor mobile

Veți beneficia de tehnologie avansată de mobilitate și de conținut pentru a permite o mai mare productivitate a angajaților, indiferent unde lucrează și de pe orice dispozitiv, protejându-le în același timp confidențialitatea și securitatea informațiilor.

Detectarea rapidă a amenințărilor cibernetice

Veți fi protejat prin securitate avansată în cloud și securitate cibernetică pentru detectarea și atenuarea rapidă a amenințărilor - securitate cibernetică care îndeplinește cele mai exigente cerințe de securitate, acoperind rețelele, punctele finale și poșta electronică.

Continuitatea afacerii

Veți obține o productivitate continuă a forței de muncă în timpul oricărui eveniment perturbator major, continuând în același timp să protejați și să controlați informațiile de afaceri oriunde este necesar.

Muncă la distanță productivă și sigură

Veți beneficia de tehnologie avansată de acces la distanță, astfel încât personalul mobil să poată lucra în siguranță și în mod productiv de oriunde și de pe orice dispozitiv, îmbunătățind productivitatea afacerii și limitând în același timp costurile.
Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre modul în care putem îmbunătăți accesibilitatea rețelei, asigurându-vă în același timp că sistemele dvs. sunt păstrate în siguranță!

Rețeaua dumneavoastră este coloana vertebrală a afacerii dumneavoastră. Pentru ca o afacere să aibă succes, noi, cei de la Doctro PC, știm că este vital ca rețeaua dvs. să fie mereu la înălțime, în ciuda provocărilor unice cu care se poate confrunta afacerea dvs. Indiferent de cât de simple sau complexe sunt cerințele rețelei dumneavoastră, ne asigurăm că informațiile dumneavoastră rămân protejate și că accesul este acordat doar celor pe care i-ați considerat suficient de responsabili pentru a avea acces la ele, atunci când ați considerat că pot avea acces la ele.

Compania noastră a fost mândră să furnizeze servicii de asistență pentru rețele pentru întreprinderi mici. Oferim o suită de niveluri diferențiate de servicii, care vă vor asigura că sistemul dvs. rămâne intact și gata să vă servească cel mai bine pe dvs. și pe clienții dvs. în orice moment și oriunde.

Colaborează cu noi!

Echipa noastră de consultanță IT&C  este formată din profesioniști experimentați și foarte inteligenți, cu o medie de 10 de ani de experiență. Aceștia posedă cunoștințe tehnice, precum și abilități de management la nivel executiv și experiență strategică și se simt la fel de bine în sala de ședințe ca și în camera serverelor.