Servicii experte de reparare a imprimantelor

Dispunem de resursele și tehnologia potrivite pentru a vă oferi servicii de reparare a imprimantelor de cea mai bună calitate.

Sunteți în căutarea unei companii care vă poate satisface toate nevoile de reparare a imprimantelor? Atunci alegeți Doctor PC ca sursă principală.

Doctor PC este o companie de service IT, și nu numai, care oferă servicii de reparații pentru toate mărcile de imprimante de top, pe lângă calculatoare, laptopuri și servere. Oferim asistență tehnică de specialitate și servicii de întreținere a imprimantelor.

Vă ajutăm în cel mai scurt timp posibil!


  Nu aveți nevoie de programare

  Înțelegem că este dificil să vă planificați ziua în funcție de o vizită la un centru de reparații. Prin urmare, oferim o politică de acces fără programare. Vă așteptăm de luni până vineri, de la 09.00 la 18.00 oricând.

  Vă bazați pe experții noștrii

  Echipa noastră de experți în reparații imprimante este aici pentru a-ți aduce imprimanta la viață. Indiferent de marca sau modelul imprimantei tale, avem cunoștințele și experiența necesară pentru a diagnostica și remedia orice problemă.

  Estimări gratuite

  Dacă nu știți ce este în neregulă cu dispozitivul dvs. aduceți-l la noi pentru o diagnosticare gratuită la fața locului. Vom începe procesul de reparație după ce aprobați bugetul estimativ.

  Recuperarea datelor dvs.

  Fiecare dintre reparațiile noastre este susținută de garanția noastră de 3 luni. Dacă ceva nu merge bine - aduceți dispozitivul înapoi la noi și vom lucra la el pentru a vă mulțumi.

  Servicii de reparare pentru utilizatorii casnici

  Pentru utilizatorii casnici, oferim un serviciu complet de reparare a imprimantelor în magazin, pur și simplu aduceți-ne imprimanta dvs. și unul dintre tehnicienii noștri cu experiență va fi bucuros să se uite la ea.

  Încă de la înființare, echipa Doctor PC a rezolvat cu succes multe probleme de imprimantă legate de probleme mecanice și software, blocaje de hârtie, calitatea imprimării, cum ar fi benzi, ecouri și pete, precum și imprimări decolorate. Vizitați magazinul nostru și profitați de serviciile oferite în aceeași zi și de prețurile avantajoase de reparare a imprimantelor la majoritatea mărcilor de imprimante deskjet, imprimante cu jet de cerneală, imprimante laser, imprimante matriciale, imprimante POS și imprimante de linie.

  Experiența cu Doctor-PC

  Colaborează cu noi!

  Echipa noastră de consultanță IT&C  este formată din profesioniști experimentați și foarte inteligenți, cu o medie de 10 de ani de experiență. Aceștia posedă cunoștințe tehnice, precum și abilități de management la nivel executiv și experiență strategică și se simt la fel de bine în sala de ședințe ca și în camera serverelor.