In cazul in care nu se repara la noi, constatarea costa:

 • 40 RON pentru laptopuri
 • 40 RON pentru calculatoare
 • 40 RON pentru telefoane
 • 50 RON pentru televizoare

 

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile acestui proces verbal pentru a evita orice tip de neintelegere.

Oferim 3 luni de garantie pentru reparatia efectuata.

1. DOCTOR PC DIGITAL SOLUTIONS SRL nu isi asuma nici un fel de responsabilitate daca in urma procesului de reparatie produsul intrat in service manifesta si alte defecte decat acelea pentru care a fost solicitata reparatia.

2. Atat in cazul operatiunilor de programare software, decodare, jailbreak, root cat si in cazul operatiunilor hardware (inlocuire lcd, mufa de alimentare, acumulator, etc) SE POT PIERDE DATELE PERSONALE (agenda telefonica, poze, video, aplicatii etc).

3. Timpii de lucru declarati de tehnicienii nostrii pot fi modificati semnificativ daca in urma verificarii, produsul prezinta si alte defectiuni decat cele declarate.

4. Daca produsul dumneavoastra beneficiaza de garantie de la operator sau garantie de la producator, in momentul interventiei tehnicienilor nostrii asupra produsului SE PIERDE GARANTIA initiala!

5. Daca produsul lasat in service face obiectul unei cercetari a Organelor de Control, acestia au dreptul sa il ridice din unitatea noastra de service: in aceste conditii DOCTOR PC DIGITAL SRL nu are nici un fel de obligatie fata de dumneavoastra, nici financiara nici materiala.

6. Produsul lasat in service se ridica numai cu FISA DE INTRARE IN SERVICE!

7. Nu raspundem pentru huse, foliile de sticle, SIMcard-urile si Memorycard-urile lasate in telefon, tableta, laptop pe perioada reparatiei si nici in perioada depozitarii produselor.

8. Aveti obligatia de a ridica produsul din service in maxim 15 zile lucratoare de la data intocmirii acestui deviz de service. Prin depasirea acestui termen va obligati sa platiti o taxa de depozitare de 15 lei/zi. Produsele neridicate in termen de 90 de zile de la data intrarii in service se considera abanadonate si vor fi valorificate sau casate pentru recuperarea prejudiciului fara instiintarea a clientului.

9. Datele cu caracter personal vor fi folosite in campanii de instiintare asupra statusului de reparatie a produsului si in diverse campanii de marketing pe care DOCTOR PC DIGITAL SOLUTIONS SRL le desfasoara.

10. Sunteti de acord ca produsul sa fie desfacut in lipsa dvs iar componentele inlocuite sa fie aruncate sau reciclate.

 

Prin semnarea acestui proces verbal / a FISEI INTRARE IN SERVICE declarati ca ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu toate conditiile impuse de DOCTOR PC DIGITAL SOLUTIONS SRL.

 

 

 

 Acord GDPR

 

 1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificată și completată, DOCTOR PC DIGITAL SOLUTIONS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale care sunt furnizate.

2. Scopul colectării datelor este:

 1.  informarea clienţilor privind situatia echipamentului lor inclusiv validarea, expedierea şi facturarea comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate;
 2. Trimiterea de Newslettere sau alerte periodice, prin folosirea postel electronice (e-mail, SMS); 
 3.  Cercetare de piaţă, de urmărire şi monitorizare a vânzărilor şi comportamentul angajatilor.

3. Prin furnizarea datelor clientul declară şi accepta neconditionat ca datele sale personale să fie incluse in baza de date a DOCTOR PC DIGITAL SOLUTIONS SRL şi îşi dă acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopul prevăzut mai sus la punctul 2.

4. Prin citirea documentului ați luat la cunoştinţă faptul ca vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date;

5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și trimise la adresa office@doctor-pc.ro:

 1. vă puteți exercita, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu procesate:
 2. vă puteţi exercita dreptul de intervenție asupra datelor, după caz:
  1. Rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  2.  Transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date;
  3. Notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, daca această notificare nu se dovedește imposibila sau nu presupune un efort disproportionat față de interesul legitim care ar putea fi lezat;

6. De asemenea, DOCTOR PC DIGITAL SOLUTIONS SRL poate furniza datele cu caracter personal ale clientului altor companii cu care se afla în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora şi numai în scopurile menționate la punctul 2, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislaţiei în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a Bunurilor și Serviciilor noastre;

7. Prin completarea în formularul de comandă a datelor personale, inclusiv CNP, în scopul activităţii de creditare, Cumpărătorul își exprimă expres consimţământul că persoanele juridice cu care DOCTOR PC DIGITAL SOLUTIONS SRL a încheiat parteneriate în vederea oferirii produselor prin credit să prelucreze datele personale ale acestuia în evidentele proprii în scopul efectuării analizei de credit și să le transmită în vederea consultării informaţiilor înregistrate pe numele Cumpărătorului in baza de date a Biroului de Credit.

8. Informaţiile clientului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Politie, instanţele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate;