Despre Doctor Pc

Singura certitudine în afaceri este incertitudinea. Ritmul schimbării pentru organizații rămâne cea mai mare provocare pentru acestea. Acestea au nevoie de un partener IT în care să aibă încredere atât în prezent, cât și în viitor. Aceștia suntem noi.

Doctor PC, vă ajutăm să îmbrățișați schimbarea prin conectarea punctelor dintre afaceri și tehnologie în termeni simpli, cu ajutorul soluțiilor potrivite, adaptate pentru dumneavoastră.

Ne-am angajat să oferim clienților noștri servicii de calitate, fiabile și la prețuri competitive. Echipa noastră de tehnicieni calificați vă poate repara sau întreține computerul desktop, laptopul, imprimanta, tableta sau gadgetul în termen de 24 de ore.

Suntem plini de idei creative și interesante!

Vă ajutăm să mențineți tehnologiile operaționale și sigure, să executați proiecte și inițiative IT cheie și să elaborați planuri tehnologice pe termen lung.

Serviciile noastre

0
%
SATISFACȚIA CLIENȚILOR
0
+
SPECIALIȘTI ÎN ECHIPA NOASTRĂ
0
REVIEW POZITIV
0
+
PROIECTE DE SUCCES

Aveți încredere în expertiza noastră!

Aflați câteva date interesante despre echipa noastră.

Securitate

Protecție proactivă împotriva infractorilor cibernetici. Evaluări periodice ale riscurilor pentru infrastructura dumneavoastră, alerte de piraterie informatică în jurul Office 365.

Răspundem rapid

Răspuns rapid la incidentele de asistență și de securitate, cu comunicare permanentă, conceput pentru a minimiza timpul de nefuncționare și pentru a vă menține colegii productivi.

Transparență

Transparența este fundamentul unui parteneriat. Performanța IT, securitatea, riscurile, costurile IT, garanțiile și multe altele, toate într-un singur loc.

Sistem hibrid

Aveți propriul inginer IT oriunde ați lucra. Direct-Chat, service-desk calificat 24/7, securitate proactivă și implementare și gestionare de la distanță.

Proactivitate

Vă asigură un parteneriat fără probleme prin analizarea utilizării dumneavoastră și recomandarea de soluții preventive.

Consultație gratuită!

+40 770 767 226

office@doctor-pc.ro