Reparații Calculatoare

Magazinul dumneavoastră unic pentru diagnosticare și reparații profesionale!

Fie că aveți nevoie de o reparație punctuală a calculatorului, de repararea rețelei wireless sau pur și simplu aveți nevoie de asistență informatică de încredere – vă putem ajuta. Obțineți un sistem mai rapid, mai sigur și mai fiabil cu Doctor PC.

Nu aveți nevoie de programare

Înțelegem că este dificil să vă planificați ziua în funcție de o vizită la un centru de reparații. Prin urmare, oferim o politică de acces fără programare. Vă așteptăm de luni până vineri, de la 09.00 la 17.00 oricând.

Leading Experts

Lorem ipsum dolor. Morbi ipsum faucibus mauris. Aenean dapibus massa leo. from ipsum amet - eget augue bibendum, lorem ipsum faucibus mi et. Aenean dapibus massa leo.

Estimări gratuite

Dacă nu știți ce este în neregulă cu dispozitivul dvs. aduceți-l la noi pentru o diagnosticare gratuită la fața locului. Vom începe procesul de reparație după ce aprobați bugetul estimativ.

Recuperarea datelor dvs.

Fiecare dintre reparațiile noastre este susținută de garanția noastră de 1 lună. Dacă ceva nu merge bine - aduceți dispozitivul înapoi la noi și vom lucra la el pentru a vă mulțumi.

Ne poți contacta completând formularul de mai jos, sau ne poți suna apăsând pe buton!

  Experiența cu Doctor-PC

  Mentenanță Calculatoare

  Vă propunem următoarele abonamente:

  Prețurile abonamentelor se calculează în functie de:

  • sistemul informatic existent la firma (vechime, nr. calculatoare, imprimante, servere, rețea etc.)
  • programele folosite
  • numărul lunar de deplasări
  • numărul de ore incluse
  • alte cerințe

  Colaborează cu noi!

  Echipa noastră de consultanță IT&C  este formată din profesioniști experimentați și foarte inteligenți, cu o medie de 10 de ani de experiență. Aceștia posedă cunoștințe tehnice, precum și abilități de management la nivel executiv și experiență strategică și se simt la fel de bine în sala de ședințe ca și în camera serverelor.