Securitate rezidențială și monitorizare

Apără-ți casa de intruziuni, incendii și inundații!

Fiecare casă prezintă provocări unice; împreună, vom dezvolta o soluție de monitorizare personalizată care să răspundă cel mai bine nevoilor dumneavoastră de securitate.

Pentru noi, protejarea bunăstării dvs. este primordială. De aceea considerăm că este important să asociem standardele înalte de siguranță și securitate cu o analiză continuă. Deși fiecare reședință are nevoi unice, consilierii noștri de securitate, tehnicienii noștri foarte bine pregătiți și specialiștii noștri de asistență pentru clienți sunt dedicați să ofere același serviciu cu un singur pas înainte pentru fiecare client.

Pachete de sisteme de securitate autorizate:

Dorești să aflii mai multe informații ?


  Experiența cu Doctor-PC

  Servicii all-inclusive

  Asistență de specialitate pentru o liniște deplină, fără costuri suplimentare neprevăzute.

  Instalație profesională

  O alarmă DIY este în regulă până când nu mai este în regulă. Cu Doctor PC, orice problemă este a noastră, nu a dumneavoastră.

  Monitorizare 24/7

  Servicii și monitorizare disponibil 24/7

  Muncă la distanță

  Suntem capabili să rezolvăm până la 80% din probleme fără la fața locului.

  Securitate comercială care vă protejează afacerea

  Păstrați-vă angajații în siguranță și afacerea dumneavoastră protejată!

  Implementarea unei soluții care să ofere atât securitate proactivă în timp real, cât și informații operaționale pentru a reduce costurile instalațiilor este vitală pentru partenerii comerciali. Un operator sau un administrator ar trebui să aibă nevoie de o pregătire minimă, cu acces bazat pe credențiale, pentru a avea un impact asupra mediului de operare. În același timp, accesul securizat de la distanță la fișiere criminalistice sau la streaming video trebuie să fie ușor accesibil pentru conducere și primii respondenți, fără o administrare IT complicată și preconfigurată.

  Soluția de supraveghere comercială oferită de echipa Doctor PC ajută echipa dvs. să reacționeze la anomalii și la aplicarea politicilor în timp real. În loc să se limiteze la simpla investigare a incidentelor, organizațiile pot lua măsurile necesare pentru a le preveni.

  Colaborează cu noi!

  Echipa noastră de consultanță IT&C  este formată din profesioniști experimentați și foarte inteligenți, cu o medie de 10 de ani de experiență. Aceștia posedă cunoștințe tehnice, precum și abilități de management la nivel executiv și experiență strategică și se simt la fel de bine în sala de ședințe ca și în camera serverelor.