Reparații Electronice

Echipa noastră de specialiști în domeniul electronicelor oferă servicii de reparație de nivel înalt pentru o varietate vastă de mărci și modele de echipamente.

Echipa Doctor PC se specializează în servicii de reparare pentru toate tipurile de dispozitive electronice, acoperind de la remedierea defecțiunilor la ecran, eliminarea virușilor și programelor malware, până la înlocuirea componentelor vitale precum baterii sau hard disk-uri. Indiferent de problemă, avem soluția pentru orice echipament electronic!

Acces fără programare prealabilă.

Conștientizăm cât poate fi de solicitant să vă aliniați programul zilnic cu o vizită la centrul nostru de reparații. În acest sens, suntem mândri să vă oferim posibilitatea de a veni fără o programare prealabilă. Suntem la dispoziția dumneavoastră de luni până vineri, între orele 09:00 și 18:00.

Intervenție promptă

Vă asigurăm un răspuns în maxim 30 de minute la solicitările dumneavoastră. Anumite reparații pot fi finalizate chiar în timp ce vă aflați în incinta biroului nostru.

Estimare GRATUITĂ!

În cazul în care întâmpinați probleme nediagnosticate cu dispozitivul dvs., vă invităm să beneficiați de serviciul nostru de diagnosticare gratuită în cadrul atelierului nostru. Procesul de reparație va fi inițiat doar după acceptul dvs. asupra estimării costurilor.

GARANȚIE garantată

Orice intervenție pe care o realizăm beneficiază de o GARANȚIE de 90 de zile. Dedicația noastră supremă este satisfacția și încrederea clienților noștri.

Vă invităm să ne contactați completând formularul alăturat sau, pentru asistență directă, folosiți opțiunea de apel prin intermediul butonului asociat.

  Servicii oferite

  1. Laptopuri/Computere: MacBook, Dell, HP, Lenovo, Asus, Acer, Microsoft Surface, etc.
  2. Console de joc: PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, etc.
  3. Echipamente audio: Casti, Boxe Bluetooth, Sisteme audio, etc.
  4. Televizoare: LED, LCD, OLED, QLED, etc.
  5. Camere foto și video: DSLR, Mirrorless, Camere video, GoPro, etc.
  6. Ceasuri inteligente: Apple Watch, Samsung Gear, Garmin, Fitbit, etc.
  7. Dispozitive de rețea: Routere, Switch-uri, Modemuri, etc.
  8. Imprimante și multifuncționale.
  9. Dronuri
  10. Echipamente de stocare
  11. Dispozitive de navigație: GPS-uri, dispozitive marine, etc.
  12. Echipamente de birou: Scanere, fotocopiatoare, proiectoare, etc.
  13. Echipamente domestice inteligente: Termostate, sonerii video, camere de securitate, etc.
  14. Radio-uri și echipamente de comunicare.
  15. Dispozitive de muzică: Playere MP3, iPod-uri, etc.
  16. E-readere: Amazon Kindle, Nook, etc.
  17. Tablete grafice: Wacom, Huion, XP-Pen, etc.
  18. Echipamente medicale minore: Aparate de masurat tensiunea, glucometre, etc.

  Colaborează cu noi!

  Echipa noastră de consultanță IT&C  este formată din profesioniști experimentați și foarte inteligenți, cu o medie de 10 de ani de experiență. Aceștia posedă cunoștințe tehnice, precum și abilități de management la nivel executiv și experiență strategică și se simt la fel de bine în sala de ședințe ca și în camera serverelor.