Service Trotinete Electrice

Echipa noastră de tehnicieni specializați este pregătită să vă ajute să vă mențineți trotineta electrică în cea mai bună formă, asigurându-vă că aceasta funcționează optim și în siguranță.

Indiferent de problema întâmpinată, de la defecțiuni tehnice minore până la revizii complete, suntem aici pentru a vă oferi soluții rapide și eficiente. Înțelegem importanța trotinetei electrice în viața de zi cu zi și ne propunem să vă oferim servicii de calitate, astfel încât să vă puteți bucura mereu de experiența dumneavoastră de călătorie electrică.

Nu aveți nevoie de programare

Înțelegem că este dificil să vă planificați ziua în funcție de o vizită la un centru de reparații. Prin urmare, oferim o politică de acces fără programare. Vă așteptăm de luni până vineri, de la 09.00 la 17.00 oricând.

Răspuns rapid

Vă răspundem la mesajele in mai puțin de 30 de minute! Unele dintre reparații pot fi efectuate în timp ce așteptați la birou.

Estimare GRATUITĂ!

Dacă nu știți ce este în neregulă cu dispozitivul dvs. aduceți-l la noi pentru o diagnosticare gratuită la fața locului. Vom începe procesul de reparație după ce aprobați bugetul estimativ.

GARANȚIE garantată

Fiecare dintre reparațiile noastre este susținută de GARANȚIE de 90 de zile. Clientul nostru este prioritatea noastră!

Ne poți contacta completând formularul de mai jos, sau ne poți suna apăsând pe buton!

    Experiența cu Doctor-PC

    Colaborează cu noi!

    Echipa noastră de consultanță IT&C  este formată din profesioniști experimentați și foarte inteligenți, cu o medie de 10 de ani de experiență. Aceștia posedă cunoștințe tehnice, precum și abilități de management la nivel executiv și experiență strategică și se simt la fel de bine în sala de ședințe ca și în camera serverelor.