Solicitați oferta noastră

Fondurile europene în cadrul proiectului pentru digitalizarea IMM-urilor constituie o mare oportunitate pentru a vă dezvolta afacerea și pentru a crește productivitatea.

Echipa noastră vă oferă consultanță tehnică în digitalizare cu asistență inclusă în luarea deciziilor legate de tehnologie, precum și sprijin în implementarea și utilizarea soluțiilor tehnice identificate ca fiind potrivite pentru afacerea dvs. Oferta noastră include implementarea unui sistem de gestionare a relațiilor cu clienți (CRM), a unui sistem de planificare resurselor întreprinderii (ERP), a unui sistem de gestionare a conținutului (CMS) și a altor tipuri de software sau hardware necesare.

Calculatoare – mentenanță inclusă

Rețelistică

Laptopuri – mentenanță inclusă

Imprimantă – mentenanță inclusă

Consultanță gratuită!

+40 770 767 226

office@doctor-pc.ro

Serviciile noastre

Aveți încredere în expertiza noastră!

Aflați câteva date interesante despre echipa noastră.

Securitate

Protecție proactivă împotriva infractorilor cibernetici. Evaluări periodice ale riscurilor pentru infrastructura dumneavoastră, alerte de piraterie informatică în jurul Office 365.

Răspundem rapid

Răspuns rapid la incidentele de asistență și de securitate, cu comunicare permanentă, conceput pentru a minimiza timpul de nefuncționare și pentru a vă menține colegii productivi.

Transparență

Transparența este fundamentul unui parteneriat. Performanța IT, securitatea, riscurile, costurile IT, garanțiile și multe altele, toate într-un singur loc.

Sistem hibrid

Aveți propriul inginer IT oriunde ați lucra. Direct-Chat, service-desk calificat 24/7, securitate proactivă și implementare și gestionare de la distanță.

Proactivitate

Vă asigură un parteneriat fără probleme prin analizarea utilizării dumneavoastră și recomandarea de soluții preventive.